About us

Classic Car Brothers is géén autobedrijf wat zich toelegt op reparatie en onderhoud. Ons bedrijf is ontstaan vanuit onze gezamelijke hobby, liefde en passie voor oudere auto’s. Zoals de bedrijfsnaam al zegt, we zijn dus echt 3 broers. In de loop der jaren hebben we een groot internationaal netwerk opgebouwd met onze klanten en leveranciers. Het gros van onze auto’s importeren we zelf vanuit de US, onze inkopers inspecteren de auto’s zodat we niet voor verrassingen komen te staan als uiteindelijk de deuren van de containers open gaan. Onze klanten zitten verspreidt over heel Europa, veelal vaste klanten die een weg weten te vinden naar de Classic Car Brothers. Wordt u de volgende ?

Maurice en Daniel zijn de echte petrolheads, hun voorliefde voor muscle cars uit de jaren 60 en 70 en pick-up trucks van eind jaren 20 tot begin jaren 70. Liefst alles met een V8. Zij bouwen naar eigen idee de meest waanzinige creaties ! Wat te zien is op TV bij programma’s als GasMonkey Garage gebeurt gewoon in het Brabantse Schijndel.

Roan heeft zijn voorliefde voor de luchtgekoelde wagens, met name de oudere Porsche’s 911, 912, 930 en 964 zijn favoriet, zolang het maar niet watergekoeld is. Maar luchtgekoeld is meer, denk aan de iconische Buggy’s op basis van een Volkswagen Kever uit de jaren 60 en 70, oude Formula Vee racewagens en andere Volkswagen gerelateerde auto’s als Karmann Ghia’s en Porsche 914.

Menu