1967 volkswagen Clark buggy

Dit betreft 1 van de 35 gebouwde Clark Buggy’s, volgens de vorige eigenaar zou dit gaan om nummer 2.  De ontwerper van deze buggy is Clarren (Clark was zijn bijnaam) Felldin. Clarren Felldin is in 2005 op 66 jarige leeftijd overleden. Er zijn in de jaren 80 en 90 door Clarren Felldin 35 stuks Clark Buggy’s gebouwd en uitgerust met een identiteitsplaatje, met de nummers 1 t/m 35, op het dashboard onder de snelheidsmeter, helaas is het plaatje bij deze buggy niet meer aanwezig.

(met dank aan Jan van de Lit / Archief algemene Buggy Club,  voor deze informatie)

Deze buggy is voor het eerst geregistreerd op 01-01-1967. Uitgoevoerd met schijfremmen op de vooras en trommels op de achteras. Kleur van de auto is moelijk defineerbaar, ik hou het voorals nog op bordo rood. Bodem is hard maar er zijn in verleden wel paar nieuwe stukken ingelast. Tevens zit er een kapje bij de auto dat kan dienen als mal voor een nieuwe. Auto loopt goed en schakelt soepel. Uiteraard correcte papieren bij deze Buggy.

Auto is voorzien van nederlands kenteken PM-46-26, geregistreerd als Volkswagen Buggy op kenteken, juiste vermelding van de wielbasis en 1600 cc. motor.

Indien gewenst kan deze auto ook worden geleverd op NL export kenteken. Heeft u een huisje in het zonnige buitenland dan is dit een perfecte auto om mee te nemen, gewoon op nederlands kenteken, vrij van APK en wegenbelasting en verzekering kost u slechts een kleine honderd euro per jaar!

Kortom een unieke buggy, een echt collectors item.

Vraagprijs : € 7.500,- 

 

Roan

For more information, call:
+31 (0)6 - 5420 2778
Click to enlarge


Menu